bilder från spanien

För att ha gått från att inte ha en enda bild från spanien resan för typ tre veckor sedan, så har jag så sjukt många nu!
Ge mig styrka att lägga upp alla :P ahhah
härligt...
men nu strular tydligen blogg.se och jag får inte upp fler bilder :(

"pms" känslan har grott i mig länge nu

Något jag inte tycker om... det är verkligen tråkiga människor!

Då menar jag inte den kanske mest uppenbara kategorin människor som aldrig säger ett ord, eller inte har någon humor!(vilket jag för visso inte tycker om heller) Utan folk som helt enkelt är tråkiga utan att de vet om det, som liksom går runt i sin lilla värld och tror att de är lite bättre, någon som har helt fucked up humor(om ens nån) påstår sig vara en mogen och omtänksam människa men som i nästa stund istället för att gå efter och hjälpa, retar och följer efter en såkallad kompis när han blivit för full och går iväg och spyr, för att sedan göra en grimars och utbrista helt öppet hur äcklad hon blir av honom.. Någon som säger sig vara mer för världen men verkligen inte kan prata om annat än ytligheter såsom kläder,hår och smink...
Visst, vissa som träffar mig kan uppleva mig som en av de "uppbenbara tråkiga"de dagar då jag är blyg och inte rikitigt känner att jag vill tränga mig in i tajta kompisgäng och bara lyssna på deras minnen och historier utan att själv kunna minnas och komma ihåg. MEN, mycket viktigt att tillägga- Jag lägger inte speciellt mycket vikt i att försöka heller när jag upplever att det är med människor jag tycker mindre om, och då behöver det absolut inte betyda att jag har något  personligt emot de, som nått omoget litet bråk eller nått, utan visa personer har man bara inte på samma våglängd, jag älskar att prata om hår och smink, men är det det enda som kommer ur en persons mun följt utav" naw, shit my loord, oh ma gaaad, iiiih , hihhhhih" Då känner jag mig fruuuuktansvärt uttråkad!
Därför diggar jag mera killars umgänge, Där får man sig goa skratt och det finns inget som heter bitchiga blickar eller bästisar som ger mördande blickar om man råkat prata för mkt med den andre..
Jag har sagt upp kontakten med många som jag upplevt dålig energi utav, och det är sant som man säger - hellre få riktiga vänner än flera som ger dålig energi.Men det är inte lätt, jag saknar ofta och får ibland lägga band på mig för att inte ta upp kontakten igen..men den var ju egentligen bara ett skal, det fanns inget under.
Så kort och gott, yes jag stör mig på fruktansvärt många, men jag väljer att inte vara med de istället för att umgås mot min vilja och sen snacka diverse skit om de.
*och kom ihåg, att ta åt sig utav detta är alltså inget att rekommendera eftersom jag längre upp redan skrivit att min tysthet oxå kan bero på mina blyga dagar ;) För vissa dagar som idag till exempel - kan jag verkligen bjuda på mig själv och inte vara det minsta blyg :)

RSS 2.0